Βαθμολογία

Κέρδισε αλλά δεν άρεσε…

Μόνο τους τρεις βαθμούς μπορεί να κρατήσει η ΑΕΛ από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Κυριακή (10/4) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, η ΑΕΛ κατέφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 με αυτογκόλ του Γιώργου Λαμπρόπουλου στο 37’. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο 45λεπτο αλλά απέναντί τους είχαν μια ομάδα που έπαιζε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και αυτό δυσκόλεψε αρκετά την ΑΕΛ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η ΑΕΛ δεν δημιούργησε ιδιαίτερα επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Στρέζου και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Από την άλλη η Παναχαϊκή από ένα σημείο και μετά έδειξε πως δεν είχε άλλα αποθέματα.

Το φιλμ του αγώνα

1' Ο Ρέντζας βγάζει τη σέντρα, ο Μπόγιοβιτς παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.

3' Ο Μασούρας βγάζει τη σέντρα και ο Βαρέλα από κοντά με σουτ αστοχεί για λίγα εκατοστά.

12' Μία ακόμη σέντρα, αυτή τη φορά από τον Μονιάκη, ο Βαρέλα παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

16' Δοκιμάζει το πόδι του ο Βαρέλα και στέλνει την μπάλα άουτ.

32' Σουτ από τον Μασούρα, άουτ η μπάλα.

34' Κόρνερ για την ΑΕΛ. Εκτελείται με πάσα και η φάση τελειώνει με οφσάιντ του Μπόγιοβιτς.

37'  Ο Κουτσιανικούλης κάνει τη σέντρα και ο Λαμπρόπουλος Γ. στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του (1-0).

70': Κόρνερ για την Παναχαϊκή. Το εκτελεί ο Λαμπρόπουλος και με δυσκολία η μπάλα απομακρύνεται.

79' Άουτ το σουτ του Μονιάκη.

90’ Ο Μαρουκάκης ανατράπηκε από τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο και ο ίδιος το εκτέλεσε αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής το έπιασε!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Μασούρας (46’ Μαρουκάκης), Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης (81’ Ροβίθης), Βαρέλα, Μπόγιοβιτς (58’ Πάτο).

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι., Πινδώνης, Παπανικολάου, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Ρόκας (23’ λ.τ. Σαμπατάκος), Μητρόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σταθόπουλος, Γιαννουγλίδης, Δημόπουλος. 4ος: Μαλούτας.