Βαθμολογία

«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά...»

Το συμβόλαιο του Λεάντρο Σαλίνο με τον Ολυμπιακό εκπνέει τον Ιούνιο, με τον ίδιο να επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Αυτό τόνισε εκ νέου σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μπακ, αν και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη διάθεση από τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους και για τα επόμενα χρόνια.

«Έχω δείξει την πρόθεσή μου και έχω ξεκαθαρίσει πως επιθυμώ και θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Όμως, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να συμφωνούμε και να επιθυμούμε το ίδιο. Έχω δηλώσει πως αγαπάω το σύλλογο, αγαπάω την ομάδα και τη χώρα και θέλω να συνεχίσω εδώ.

Παρότι είμαι μακριά από τη χώρα μου, θα βρω λύσεις εκεί σε περίπτωση που δεν συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήταν κάτι καλό να επιστρέψω στην πατρίδα μου, όμως η μεγάλη μου επιθυμία είναι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Σαλίνο στη Νοva.

Σε ό,τι αφορά τον κυριακάτικο (10/4) αγώνα με τον Παναιτωλικό, είπε: «Ναι, είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κερδίσει εκεί. Όμως, επιθυμώ φέτος να πάμε στην έδρα του Παναιτωλικού, να παίξουμε καλά και με σεβασμό στην ομάδα αυτή, η οποία παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».