Βαθμολογία

Κυπελλούχος η ΑΕΛ Καναδά

Μπορεί η ΑΕΛ να μην κατάφερε να ανέβει κατηγορία για εξω-αγωνιστικούς λόγους, αλλά την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 κατέκτησε το κύπελλο της κατηγορίας που αγωνίζονταν με αντίπαλο την αλβανική ομάδα, η οποία πήρε τη μία (1) από τις δύο (2) προνομιούχες θέσεις της ανόδου.

Οι Αλβανοί άνοιξαν το σκορ στο 7’, αλλά η απάντηση δεν άργησε να έλθει από τον «κανονιέρη» Κιθ Άντριου, όταν στο 18’ εξαπέλυσε κεραυνοβόλο σουτ και αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1, με την ΑΕΛ να έχει κατοχή 60%, να είναι πιο γρήγορη και να ασκεί συνεχή πίεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 4’ μια έξοχη μπαλιά του αμυντικού Τζέισον Ιγκλς προς τον Στιβ Βεργέρη έθεσε την  ΑΕΛ σε θέση οδηγού με 1-2. Οι Αλβανοί αύξησαν την πίεσή τους για να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 9’. Στον εναπομείναντα χρόνο και οι δύο ομάδες αμύνονταν σκληρά, με συνεχείς εναλλαγές κατοχής, ο αγώνας έληξε 2-2 και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Ο προπονητής της ΑΕΛ έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, αλλάζοντας τον τερματοφύλακα Ντέιβ Άνταμς με τον αμυντικό Νταν Πατσέκο!

Η Σειρά των πέναλτι :

Πατσέκο 0-1

Αλβανοί 1-1

Εστέρα 1-2

Αλβανοί 2-2

Χάβαρης άστοχο

Αλβανοί άστοχο

Άντριου 2-3

Αλβανοί άστοχο

Σιμόες 2-4 (με χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία) Γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!

Όλοι οι παίκτες, ο προπονητής και οι φίλοι της ΑΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν οι πανηγυρισμοί!!!

Κυπελλούχος της κατηγορίας στο εσωτερικό πρωτάθλημα MMSL : ΑΕΛ

Το κύπελλο παραδόθηκε και ο Ντέιβ Άνταμς που το παρέλαβε αφού το φίλησε, το σήκωσε και οι φίλοι της ΑΕΛ τρελάθηκαν!!!

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΛ είπε τα εξής : «Απόψε προσθέσαμε άλλο ένα έπαθλο, μια άλλη σελίδα στα ένδοξα βιβλία ιστορίας της ΑΕΛ. Είναι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες. Έπαιξαν σαν πολεμιστές, σαν πρωταθλητές, ένα τέλειο παιχνίδι εναντίον ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.

Απόψε στείλαμε ένα μήνυμα σε όλο το πρωτάθλημα : Είμαστε ΑΕΛ και ερχόμαστε!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφοσιωμένους φίλους μας για όλη την υποστήριξή τους! Ειδικές ευχαριστίες στον καλό μας φίλο κ. Δημήτριο Κούρο που ήρθε από τη Λάρισα για να μας συμπαρασταθεί.

Τις καλύτερες ευχές μας στους αδελφούς μας στην ΠΑΕ ΑΕΛ για έναν δυνατό τερματισμό και άνοδο στην Super league, όπου δικαιωματικά ανήκει! Εκ μέρους της ΑΕΛ Καναδά στέλνουμε τη αγάπη και τον σεβασμό μας σε όλους στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο».