
Δολιχιακός και Όλυμπος Γόννων μοιράστηκαν τους βαθμούς με το τελικό σκορ να είναι 1-1. Με το καλημέρα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Τάχα στο 3'. Στο 40' ο Σουγλής Στ. είχε δοκάρι για τη Δολίχη.
Στο 52' όμως ο Ντόκος θα βγάλει σέντρα για τον Σακοράφα ο οποίος θα σκοράρει ένα απίστευτο γκολ για το τελικό 1-1. Ο Μιφτάρι για τους γηπεδούχους και ο Ριζούλης για τους Γόννους έχασαν ευκαιρίες μετά το 1-1.
Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Κατωτικίδης, Μπέλτσιος (77' Σέγκα), Μιφτάρι, Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Θοδωράκης (75' Καντολάρι), Σακοράφας, Ντόκος, Σουγλής Κ., Κότιλης (63' Σουγλής Ζ.).
Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μαρκεγκάι, Ντόι, Τσαπλές, Τσιουτσιούμης, Τσούγιας, Ζάρας (85' Ντόντος), Μάντζιαρης Ν., Τάχας, Κίτσιος, Ριζούλης.
Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Παραφέστας, Νίκζας.
Βασίλης Παπαχατζής