Βαθμολογία

Τσιώλης: «Η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της»

Δηλώσεις στην «ΕΡΑσπορ» έκανε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μιλώντας για τα όσα έγιναν στην ομάδα από την στιγμή που την ανέλαβε, το τι άλλαξε, τι βρήκε, τους φιλάθλους και την αδειοδότηση.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είπε πως Απόλλωνα προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να είναι επαγγελματίες και σοβαροί ως το τέλος γιατί τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα και πως επειδή η ΑΕΛ είναι το πρώτο φαβορί πρέπει να τελειώσει πιο γρήγορα την υπόθεση άνοδος.

Για το τι άλλαξε από την στιγμή που ανέφερε στάθηκε απλά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πως η νίκη σε εκείνο το ματς ήταν κομβική για τη συνέχεια. Είπε επίσης πως είχε δημιουργηθεί εσωτερικό πρόβλημα μετά τις ήττες με Λαμία και με Παναιγιάλειο και από τη στιγμή που ευνόησε το πρόγραμμα και επετεύχθη η μεγάλη νίκη με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” τα πράγματα πήγαν προς το καλύτερο.

Στη συνέχεια η κουβέντα μεταφέρθηκε στο αν μπορεί να δημιουργηθεί και πάλι η φλόγα των Λαρισαίων φιλάθλων για την ομάδα με τον Τσιώλη να παρουσιάζει το παράδειγμα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου στο γήπεδο βρέθηκαν 14χιλιάδες και ενώ εκείνη την αγωνιστική όλη η Σούπερ Λιγκ μαζί δεν είχε κόψει τόσα εισιτήρια. “Η Δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και θα την οδηγήσει στις υψηλές θέσεις αυτή η δυναμική και θα την κάνει να διεκδικεί και θέσεις για Ευρώπη”, είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την αδειοδότηση ο Τσιώλης απέφυγε να απαντήσει αναφέροντας πως η δουλειά του είναι στο αγωνιστικό και στο πόσο έτοιμη θα παρουσιαστεί η ομάδα με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑσπορ:

">http://