Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ηθική παράκρουση»

Η πόρτα συνεργασίας με τον Τύρναβο έκλεισε για την ΑΕΛ όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί». Αφορμή αποτέλεσε η παραχώρηση του Δημήτρη Τασιούλη στον Ολυμπιακό για τον οποίο η ΑΕΛ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, είχε συμφωνήσει να τον εντάξει στο ρόστερ της από την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, έγινε λόγος για «μονομερή ηθική παράκρουση και παραβίαση των συμφωνηθέντων.

Αναλυτικά η ΑΕΛ ανέφερε: Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω του διαδικτύου την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τασιούλη από τον Τύρναβο 2005 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς. Σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα αποτελούσε θέμα ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ αν δεν προϋπήρχαν ηθικές δεσμεύσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, στον οποίο ούτως ή άλλως ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του, είχε επιλεγεί το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα μας μαζί με τον Δημήτρη Σουλιώτη, ωστόσο για λόγους αγωνιστικής δραστηριότητας συμφωνήθηκε να παραμείνει ως το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Τύρναβο.

Μέχρι και τον περασμένο μήνα υπήρξαν συζητήσεις - υπενθυμίσεις επί του θέματος, τόσο μεταξύ του Τεχνικού μας Διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση με τον προπονητή του Τυρνάβου κ. Μιλτιάδη Ζιάκα, όσο και του κ. Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο του φίλου σωματείου κ. Βασίλη Μπρέζα, όπου επιβεβαιώθηκαν για πολλοστή φορά η υφιστάμενη ηθική συμφωνία και η δυνατότητα της ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει τον "τελευταίο λόγο" στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Παρ' όλα αυτά χωρίς να υπάρξει η τυπική έστω ενημέρωσή μας, η διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου προχώρησε στην αιφνίδια παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τασιούλη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ευνόητο γίνεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει μονομερής ηθική παράκρουση και παραβίαση των συμφωνηθέντων, η πόρτα της συνεργασίας μας με την ομάδα τουΤυρνάβου κλείνει ερμητικά.