Βαθμολογία

Χάβος: «Δεν θα υπήρχε αύριο χωρίς τους τρεις βαθμούς...»

Τις ελπίδες του για την, υπό προϋποθέσεις, παρουσία του στα πλέι οφ διατήρησε ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη νίκη του στο Καυταντζόγλειο με 1-0 ενάντια στον Ηρακλή και ο Μάκης Χάβος ήταν ανακουφισμένος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, λοιπόν, τόνισε ότι το τρίποντο ήταν επιβεβλημένο και έστρεψε την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. «Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε στόχο πάντα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν δεν τους παίρναμε σήμερα, δεν θα υπήρχε αύριο. Με τον απόλυτο σεβασμό απέναντι στον Ηρακλή, σήμερα ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη για τη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο, με καλή αμυντική οργάνωση, πίεση ψηλά και κλέβοντας μπάλες καταφέραμε να σκοράρουμε και είχαμε και τις φάσεις να βάλουμε δεύτερο γκολ. Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό μας πίεσε, είχε μία φάση με τον Βέλλιο, αλλά δεν δημιούργησε άλλες ευκαιρίες.

Τα παιδιά δούλεψαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος και από τις αλλαγές που κάναμε. Θέλαμε τη νίκη σήμερα και τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια αλλά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Η προσοχή μας τώρα είναι στο ματς με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Χάβος.