Βαθμολογία

«Ίσως κάποιοι να έχουν άγχος για το συμβόλαιό τους»

Ο Ηρακλής απογοήτευσε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχασε με 1-0 στο Καυταντζόγλειο και ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν κατηφής μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου έριξε και τη σπόντα του για κάποιους παίκτες, λέγοντας πως ίσως να έχουν στο νου τους το συμβόλαιό τους για τη νέα σεζόν και παρουσιάζονται αγχωμένοι.

«Για τρίτο σερί παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Το ίδιο έγινε και με τη Βέροια και με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, δεν βγάλαμε φάσεις. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και πέτυχε και το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, όμως δεν βγάλαμε φάσεις με εξαίρεση αυτή του Βέλλιου. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Με μία δύο ευκαιρίες δεν μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες.

Ο κόσμος πρέπει να δείξει κατανόηση κυρίως σε κάποια παιδιά που κερδίζουν εμπειρίες. Νομίζω πως έχει δεχτεί την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να τους την χαρίσουμε. Το τι φταίει είναι πολλά πράγματα. Κάποια σίγουρα δεν θέλω να πιστέψω πως είναι στο μυαλό των παικτών, όπως ο εφησυχασμός. Ίσως κάποιοι να έχουν άγχος σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό τους.

Όλα είναι υποθέσεις. Η δουλειά μου είναι να τους βοηθήσω για να πάρουμε βαθμούς και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Η τελευταία εικόνα είναι αυτό που μετράει και αυτή θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε», ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλή.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον, είπε: «Εγώ δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Δεν ξέρω από πού βγαίνει αυτό. Εγώ έχω συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο. Δίνω τα πάντα για την ομάδα και είμαι εκεί.

Δεν θέλω να το συνεχίσω το θέμα αυτό και όσα ακούγονται δεν ισχύουν. Αυτό ίσως επηρεάζει και την ομάδα. Για εμένα είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον Ηρακλή. Δουλεύω όλη μέρα για την ομάδα».