Βαθμολογία

Αναζητώντας το αυτονόητο!

Άσχημη ήταν η εικόνα της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Η εμφάνιση πραγματικά απογοήτευσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του AEL FC ARENA που έβλεπαν την ομάδα να μην μπορεί να κάνει ούτε το αυτονόητο… αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα στο τελευταίο μέρος του αγώνα, με τους… εννέα της Καλλιθέας να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο ήταν έντονες, όπως και το χειροκρότημα στους παίκτες της Καλλιθέας που έπαιξαν πολύ καλά. Παρά την προβληματική εμφάνιση της ΑΕΛ, ο στόχος της ανόδου είναι ένα βήμα πιο κοντά.

Η ΑΕΛ νίκησε και στο τέταρτο παιχνίδι του Σάκη Τσιώλη με 1-0 και εξασφάλισε πως θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή για τουλάχιστον άλλη μία αγωνιστική. Αυτό που μετρά όμως είναι πως έστω κι έτσι η ΑΕΛ πήρε το τρίποντο που τόσο ήθελε χωρίς όμως να ικανοποιήσει καθόλου τον κόσμο.

Σε ένα ακόμη ματς οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν πως δεν μπορούν να «καθαρίσουν» παιχνίδια και πως έχουν πρόβλημα στη δημιουργία, όμως κράτησαν για άλλη μία φορά το μηδέν στην άμυνα.

Δεν φαίνεται να βγαίνει το 4-4-2 του Τσιώλη, ενώ δεν είναι καλά τα περισσότερα επιθετικά του «χαρτιά». Μαρουκάκης και Μπόγιοβιτς δεν πήραν πολλές μπάλες, ενώ ο Κουτσιανικούλης δεν βοήθησε καθόλου. Ο Αναστασόπουλος δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν βοήθησε στο χώρο του κέντρου στο ματς με την Καλλιθέα. Η ΑΕΛ ακόμη κι όταν έπαιξε με δύο παίκτες περισσότερους, δεν κυριάρχησε. Αντιθέτως, έμοιαζε να φοβάται μήπως δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης.