Βαθμολογία

Τσιώλης: «Να βγει το κάρο από τη λάσπη»

Ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε την πιο σπουδαία νίκη της ΑΕΛ αυτή με την Καλλιθέα. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες και η άνοδος αυτή τη στιγμή για την ΑΕΛ σύμφωνα με τον τεχνικό της, Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης ανέφερε ακόμα ότι οι τρεις βαθμοί με το 1-0 κόντρα στην Καλλιθέα είναι αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του για να βγει από την λάσπη το κάρο. 

O Σάκης Τσιώλης δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλιθέας. Πραγματικά μια ομάδα με πολύ μαχητικότητα και απίστευτο πάθος. Τέτοια παιχνίδια, καμία φορά, χάνονται κιόλας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με λιγότερους παίκτες κι όλα αυτά. Εμείς όσο είχαμε την αριθμητική υπεροχή σίγουρα δεν λειτουργήσαμε έτσι όπως έπρεπε, σίγουρα δεν γυρίσαμε τη μπάλα όπως θα έπρεπε, ούτως ώστε να βρούμε το δεύτερο γκολ κι από εκεί και πέρα τα πάντα θα ήταν εύκολα. Ίσως στο 55’, στο 60’ με τον Μπόγιοβιτς, αν έμπαινε ένα δεύτερο γκολ, θα είχαμε και άλλη εικόνα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω απ’ το χαλί. Να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την απόδοση που είχε σήμερα η ομάδα, αλλά θα πω και κάτι άλλο: Σήμερα ήταν η πιο σπουδαία νίκη του πρωταθλήματος, μέχρι το επόμενο ματς.

Αυτό και το πρωτάθλημα το δίνει στο τέλος η νίκη. Εμείς σήμερα κερδίσαμε, συγχαρητήρια στα παιδιά και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη 8 τελικούς, όπως είπε ο πρόεδρός μας, και όπως είπα και πριν σήμερα ήταν η πιο σπουδαία νίκη μέχρι την επόμενη. Συγγνώμη από τον κόσμο της Λάρισας γι’ αυτό που θέλει να δει και δεν το βλέπει, αλλά είναι σίγουρο ότι η Λάρισα πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο, θα έρθει η ώρα που θα παίξει τη μεγάλη μπάλα που όλοι θέλουν κι αγαπάνε και εμείς αγαπάμε, κι εμείς θέλουμε, κι εμείς ονειρευόμαστε. Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι το κάρο απ’ τη λάσπη, στη Super League και προχωράμε».

-Είδαμε στα τελευταία λεπτά την ΑΕΛ με αριθμητική υπεροχή να κάνει καθυστερήσεις και τον κόσμο να φωνάζει. Που νομίζετε ότι οφείλεται αυτή η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών;

«Φυσικά στο ότι η μια ομάδα παίζει τα πάντα και έχει το χρυσό στα χέρια της και η άλλη ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα. Η μεγάλη πάσα από την άμυνα στην επίθεση μπορεί να δημιουργήσει μια ευκαιρία και να αλλάξει και ένα αποτέλεσμα. Όσο δεν υπήρχε το δεύτερο γκολ, όλο αυτό δημιούργησε αυτή τη νευρικότητα και το άγχος. Δεν έχουμε δει μόνο την ΑΕΛ, έχουμε δει σπουδαιότερες ομάδες, με λιγότερους παίκτες να κάνουν τέτοιες ανατροπές».