Βαθμολογία

Με το «αγαπημένο» σκορ η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πήρε μία ακόμη νίκη με το «αγαπημένο» της σκορ (1-0). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Βαρέλα στο 18’.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ δεν έχει να κρατήσει και πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η εμφάνισή της δεν ικανοποίησε. Η Καλλιθέα αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννέα παίκτες. Παρόλα αυτά δεν κλείστηκε και προσπάθησε να βγει μπροστά και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.

Η ΑΕΛ κρατάει τη νίκη που τόσο ήθελε και φυσικά έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όμορφη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους της ΑΕΛ που δημιούργησαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα.

Η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει από νωρίς το σκορ (18’) με τον Βαρέλα και έχοντας την υπεροχή σε όλο το πρώτο 45λεπτο κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Από την άλλη η Καλλιθέα προσπάθησε να «χτυπήσει» σε κάποιες αντεπιθέσεις όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάποια μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη αν και η Καλλιθέα αγωνίστηκε για αρκετή ώρα με εννέα παίκτες, η ΑΕΛ δεν το εκμεταλλεύτηκε σωστά με αποτέλεσμα να μην κάνει το παιχνίδι της και να παρουσιαστεί κατώτερη του αναμενόμενου.

Το φιλμ του αγώνα

9': Κόρνερ για την ΑΕΛ. Ο Βαρέλα το εκτελεί πλασαριστά και νέο κόρνερ, το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο.

16': Ξαφνικό σουτ από τον Τζάκσον, αποκρούει έχοντας κλείσει τη γωνιά του ο Ξενοδόχοβ.

18': Λάθος από τον Γκίνη, ο Ρέντζας κλέβει την μπάλα, κάνει και τη σέντρα και ο Βαρέλα με πλασέ στην κίνηση πηγαίνοντας πρώτος στην μπάλα σκοράρει (1-0).

27': Κόρνερ για την Καλλιθέα. Ο Γιοβάνοβιτς απομακρύνει την μπάλα μετά την εκτέλεσή του.

31': Εξαιρετική πάσα από τον Τζάκσον, ο Μπούζας κατεβάζει την μπάλα και πλασάρει με τη μία και ο Ξενοδόχοβ πέφτει και μπλοκάρει.

50': Ο Σταμόπουλος από αριστερά βγάζει σέντρα, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, ο Ξενοδόχοβ παρεμβαίνει και στη συνέχεια η μπάλα χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι.

51': Με δέκα η Καλλιθέα, παίρνει δεύτερη κίτρινη ο Μούκταρης.

65': Ο Κουτσιανικούλης «κλέβει» την μπάλα, δίνει στον Μπόγιοβιτς και το πλασέ του τελευταίου κοντράρει στα σώματα.

71': Αποβάλλεται δικαιολογημένα και ο Μασένα, με εννιά η Καλλιθέα.

78': Ο Λαμπρόπουλος βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Μπόγιοβιτς δεν πιάνει το γυριστό όπως θα ήθελε και ο Μιχελής μπλοκάρει.

90'+1: Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα. Γίνεται το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Ντουρμισάι να στέλνει την μπάλα ψηλά από πλεονεκτική θέση.

90'+2: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Μπαίνει στην περιοχή ο Κουτσιανικούλης, έχει τον Μασούρα στήριγμα αλλά κάνει πλασέ πάνω στον Μιχελή. Στη συνέχεια η μπάλα πάει στον Μασούρα, εκείνος κάνει το σουτ και ο Τζάκσον διώχνει στη γραμμή.

90'+2: Μακρινό σουτ από τον Ναγιάρ, αποκρούει ο Μιχελής.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης (46’ Βέρτζος), Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος (80’ Μασούρας), Μαρουκάκης (57’ Κουτσιανικούλης), Μπόγιοβιτς.

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος (58’ Φράγκος), Λεβέντης, Μουκτάρης, Τσώνης, Κατσικογιάννης (40’ λ.τ. Σταύρου), Γκίνης, Μπέλης, Μπούζας (69’ Ντουρμισάι), Τζάκσον, Μακένα.

Διαιτητική τριπλέτα: Παπαργυρίου, Νικολαϊδης, Σπυρόπουλος.