Βαθμολογία

Ο Άντι και ο σχεδιασμός του Παναιτωλικού

Ένας παλιός γνώριμος βρίσκεται στο Αγρίνιο κι έκανε την Παρασκευή (1/4) την πρώτη του προπόνηση. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Άντι, ο οποίος είχε παίξει στον Παναιτωλικός και τη σεζόν 2011-12.

Ο Γκανέζος είχε αφήσει τότε αρκετά καλές εντυπώσεις, αλλά τα «καναρίνια» στο τέλος της σεζόν υποβιβάστηκα και γύρισε στην Πόρτο. Τώρα είναι ελεύθερος, ζήτησε ο ίδιος να δοκιμαστεί και οι Αγρινιώτες το αποδέχτηκαν.

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα τον τσεκάρει τις προσεχείς ημέρες. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αριστερό μπακ υπάρχει, ο Κέβιν, στον οποίο έχει γίνει και κρούση για να ανανεώσει.

Ωστόσο, πάγια τακτική στον Παναιτωλικό είναι να γίνεται ταμείο στο τέλος. Γι' αυτό και δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις με κανένα ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερο, ενώ αυτό ισχύει και για τον Ματζουράκη.

Εκτός του Κέβιν τα συμβόλαια που λήγουν είναι των Κούσα, Κουτρουμάνου, Μαρκόφσκι, Κάπελ, Ρουσκουσέδα, Ρουμπουλάκου και Στεφανάκου και δεδομένο πρέπει να θεωρείται μόνο ότι θα αποχωρήσει ο Κάπελ. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Μαρκόφσκι πάντως να είναι ο πρώτος μαζί με τον Κέβιν που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας να κρατήσουν.

a-sports.gr