Βαθμολογία

Γιαννίκος: «Grexit = κατάρρευση»

Με κατάρρευση όλου του οικοδομήματος συνέδεσε το ενδεχόμενο GREXIT ο Θεόδωρος Γιαννίκος την Πέμπτη (31/3). Οι άκαρπες διαπραγματεύσεις μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και μελών ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα πιο κοντά στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» και μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «δεν βλέπει κάποια πιθανότητα να βρεθεί μια μέση λύση»

 «Σύμφωνα με τους κανονισμούς κάτι που βρίσκεται στην αποκλειστική σφαίρα εξουσίας μιας ομοσπονδίας, της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού θεσμού, έχει έρθει και έχει αφαιρεθεί με μια υπουργική απόφαση.

Αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει αντικείμενο μιας διαπραγμάτευσης», σχολίασε αρχικά για το φλέγον αθλητικό ζήτημα της επικαιρότητας ο Θεόδωρος Γιαννίκος.

Ερωτηθείς αν βλέπει να υπάρχει μέση λύση απάντησε: «Δεν βλέπω κάποια πιθανότητα να βρεθεί μια μέση λύση γιατί δεν υπάρχει. Είτε αρχίζει το κύπελλο, είτε δεν αρχίζει». Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του GREXIT δήλωσε: «Θα καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα. Θα καταρρεύσει μέσα σε ελάχιστους μήνες».