Βαθμολογία

Έμεινε στο μηδέν η Εθνική Παίδων

Δεν ήρθε ούτε τώρα η πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αυστρία την Πέμπτη (31/3) στον δεύτερο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Γαλλία.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε επί της ουσίας κάτι αξιοσημείωτο, ενώ στο δεύτερο η Ελλάδα πίεσε μήπως και βρει το πολυπόθητο γκολ. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν του Κωστανάσιου στο 51' και η διπλή στο 80' με πρωταγωνιστές τους Τζοβάρα και Λώλο.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Αγγελόπουλος, Λώλος, Δημητρίου, Αποστολάκης (49΄ Ξενιτίδης), Κωστανάσιος, Βοϊλης (41΄ Νεοφυτίδης), Μπούσης, Νούκαρης (65΄ Ιγκμπινόμπα), Τζοβάρας, Χατζηδίμπας.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Οζέγκοβιτς, Μπουργκστάλερ, Μπόρκοβιτς, Μέισι, Β. Μίλερ, Σίτσαμ (75΄ Σ. Μίλερ), Μέιστερ (71΄ Κίριμ), Σμιντ, Μάλικσεκ, Μέρεσιτς, Αράσε.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε: «Σήμερα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι συνολικά και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, καθώς τόσο εμείς όσο και οι Αυστριακοί διεκδικήσαμε ισάξια τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ο βαθμός της ισοπαλίας μάς κρατά ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είμαστε αισιόδοξοι και αισθανόμαστε δυνατοί. Όλα είναι ανοιχτά και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».