Βαθμολογία

Διατηρούνται οι περιοριστικοί όροι για Μαρινάκη

Σε αίτηση για να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί σχετικά με την υπόθεση της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου είχε προχωρήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή σχεδόν καθ' ολοκληρίαν.

Την Τετάρτη (30/3), λοιπόν, έγινε γνωστό ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος υπέβαλε απορριπτική πρόταση στην αίτηση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έκανε δεκτή μόνο τη μείωση της υποχρέωσης εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα που έχει επιβληθεί στον Β. Μαρινάκη από δύο σε μία φορά τον μήνα.

Αντίθετα, παραμένει ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, ο οποίος είχε επιβληθεί στον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» στις 18 του περασμένου Ιουνίου με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή Διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη και του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δικογραφία για την υπόθεση της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου μελετάται από τον Εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλο και το βούλευμα που θα υποβληθεί στο Συμβούλιο Εφετών για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη ή όχι ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα πρέπει να είναι έτοιμο έως τις 30 Ιουνίου.