Βαθμολογία

Τα εισιτήρια με Ισλανδία

Διαθέσιμα και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» είναι από το πρωί της Δευτέρας (28/3) τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με την Ισλανδία, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/3, 20.30).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ γίνεται γνωστό ότι θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τα παιδιά, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις θύρες 12 και 16 με 3 ευρώ και από τις θύρες 14 και 15 με 5 ευρώ. Αναλυτικά:

«Ειδικές τιμές για τους «μικρούς» φίλους της Εθνικής Ομάδας παρέχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και για τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία (29 Μαρτίου, 20:30, «Γ. Καραϊσκάκης).

Ειδικότερα, για τις θύρες 12 και 16 η τιμή του παιδικού εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και για τους ενήλικές 5 ευρώ, ενώ για τις θύρες 14 και 15 η τιμή του παιδικού εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και για τους ενήλικες 10 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα πωλούνται στο box office έξω από τη θύρα 17 και αφορούν παιδιά έως 15 ετών.

Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Ισλανδία θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» τη Δευτέρα 28/3 από τις 09:00 έως τις 17:00 και την Τρίτη 29/3 από τις 09:00 έως την έναρξη του αγώνα (20:30).

Υπενθυμίζεται, ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η λειτουργία του νέου ολοκληρωμένου συστήματος έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλες και φίλοι της Εθνικής έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς print@home εισιτηρίου για τα παιχνίδια της Εθνικής. Η αγορά μπορεί να γίνει διαδικτυακά από την ηλεκτρονική διεύθυνση pame-ethniki.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ (epo.gr) και τα εισιτήρια αποστέλλονται άμεσα στους αγοραστές σε pdf αρχεία και στο e-mail που δηλώνουν.

Σημειώνεται ότι τόσο για την αγορά εισιτηρίων από τα εκδοτήρια όσο και για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν, βάσει νόμου, να δηλώνουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)».