Βαθμολογία

Ελαμπντελαουί: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού την τελευταία διετία είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει συγκεντρώσει σε αυτό το χρονικό διάστημα πάνω του πολλά βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, δεν έκρυψε πως είναι χαρούμενος στον Πειραιά αλλά και ότι δεν υπάρχουν όρια στις φιλοδοξίες του αφήνοντας ανοιχτό το παραθυράκι να αποχωρήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορβηγός στο fotball.no: «Είναι έτσι ακριβώς όπως το ήθελα. Όταν παίζεις τόσα πολλά σημαντικά παιχνίδια για μια καλή ομάδα, τότε νιώθεις σημαντικός και αναπτύσσεσαι. Έχω κερδίσει τίτλους για μια ομάδα όπου το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η νίκη. Νιώθω πως είμαι πιο ώριμος και έχω υιοθετήσει τη νοοτροπία του νικητή. Αυτό είναι που μετράει. Η νοοτροπία είναι κάτι που θα μεταφέρω στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, ας πάρουμε τη νίκη για τη χώρα μας».

Όσον αφορά την Εθνική Νορβηγίας, ο Ελαμπντελαουί υποστήριξε τα εξής: «Μίλησα με τα παιδιά που έπαιξαν στο πρόσφατο παιχνίδι και ένας λόγος που δεν πήγαμε καλά, ήταν ο τρόπος μας. Όταν παίζουμε, έχουμε γρήγορο ρυθμό και δημιουργούμε πολύ επιθετικά, αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα με την Εσθονία, ήταν δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Κάποια πράγματα ήταν καλά, αλλά κάποια άλλα θα πρέπει να γίνουν καλύτερα στο άλλο ματς. Τώρα είμαστε σε καλύτερο δρόμο και έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε περισσότερο επιθετικά. Άρα θα είμαστε επιθετικοί στην επίθεση, θα σκεφτόμαστε το γκολ και τις ευκαιρίες».

Για την παρουσία του στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος αλλά και το μέλλον του, ο μπακ του Ολυμπιακού τόνισε: «Το να σε επιβραβεύουν με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ θετικό. Σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλά και πως οι άνθρωποι σε προσέχουν. Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ναι υπήρξε. Αυτό είναι θετικό, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Άρα θα δούμε τι θα γίνει αν έρθει μια καλή προσφορά. Αν είναι καλή για μένα και για την εξέλιξή μου, θα τη σκεφτώ. Και εννοώ να είναι πολύ καλή. Θέλω να παίξω για τους καλύτερους και να πάρω τις καλύτερες εμπειρίες. Δεν υπάρχουν όρια στις φιλοδοξίες μου».