Βαθμολογία

Προσηλωμένοι στον στόχο τους…

Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους. Να κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σειρά παίρνει αυτό με την Καλλιθέα.

Εννέα αγωνιστικές έχουν απομείνει για το τέλος του πρωταθλήματος και η ΑΕΛ προηγείται στη βαθμολογία. Αυτή την πρωτιά θέλουν να διατηρήσουν ως το τέλος.

Στον Εύοσμο οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, φτάνοντας στο γκολ με τον Ματθαίο Μαρουκάκη. Αν και δεν έπιασαν μεγάλη απόδοση, κατά χρονικά διαστήματα πίεζαν την άμυνα του Αγροτικού Αστέρα και τελικά πήραν τη νίκη.

Η νίκη στον Εύοσμο δε συνοδεύτηκε με προβλήματα και όσοι αγωνίστηκαν με τον Αγροτικό Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η ομάδα Κ20 της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ το ανδρικό τμήμα του Εθνικού Καρδίτσας, της ομάδας του Βαγγέλη Τσιώλη. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει ο Σάκης Τσιώλης, βλέποντας την πρόοδο των παικτών και στις δύο ομάδες.