Βαθμολογία

Έλαμψε ξανά το «αστέρι»

Ο Αστέρας Τυρνάβου φιλοξένησε και νίκησε με 4-2 τις Νέες Καρυές 2012 - Ολύμπικ. Μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσακίρη Κ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν πρώτα δοκάρι με τον Περδίκη Ν. αλλά στο 8' ο ίδιος με κεφαλιά θα βρει δίχτυα για το 1-1.Μάλιστα θα γίνει η ανατροπή στο 27' με τον Σπανό.                                      

Όμως στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυνατά και γύρισε το ματς. Πρώτα ο Γαλάνης στο 55' θα κάνει το 2-2 και στο 72' θα κερδίσει πέναλτι που θα το κάνει γκολ ο Μπαντής Γ. για το 3-2.Το τελικό 4-2 θα γίνει στο 75' από τον Μπαντή Γ που θα περάσει όλη την άμυνα και με πλασέ θα σκοράρει.

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Β., Καρατζούνης, Καραγκούνης Χ., Καρακώστας, Γαλάνης, Τσακίρης Κ., Πάσιος Β., Πάσιος Αν. (85′ Γκαραγκούνης Δ.), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σπ. (80′ Τάκης), Γκαραγκούνης Β. (89′ λ.τ. Λάζος).

Νέες Καρυές - Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Παπαδημητρίου, Ζουμπελούλης, Σέτζας, Αλεξίου, Καψαλός, Περδίκης Ν., Τσιουρής, Τσιρβούλης (80′ Πράπας), Μήλιος (60′ Γκαραβέλης), Σπανός, Ζαΐμι (50′ Ντάλλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Ευστρατίου, Γκόγκος.

Βασίλης Παπαχατζής