Βαθμολογία

Εκτός έδρας τρίποντο για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Συγκεκριμένα κέρδισε τους Αμπελόκηπους με σκορ 0-3 και έτσι ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 ΕΠΣΛ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το ήθελε πολύ η ομάδα των παραλιών που στοχεύει στο δυνατό καλύτερο πλασάρισμα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Από την άλλη οι Αμπελόκηποι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι στο τέλος γνώρισαν την ήττα. Στο 15’ σουτ του Πλατσά κόντραρε αρχικά η μπάλα, στρώθηκε στον Γεωργούλα που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1. Στο 28’ ο Μυλωνάς έκανε τη σέντρα, ο Καπετάνιος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 32’ καλό σουτ του Ντελά Ρόζα η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 40’ ο Γεωργούλας ξέφυγε από την άμυνα έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 68’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κατσιάνος, η μπάλα έφτασε στον Καπετάνιο και αυτός με άψογο κοντρόλ και σουτ έκανε το 0-2.

Στο 71’ ο Λεσάϊ εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα είχε κατεύθυνση τα δίχτυα, έδιωξε όμως αμυντικός. Στο 78’ ο Καπετάνιος έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με υπερένταση σε κόρνερ ο Μπονόμι.

Στο 85’ ο Καπετάνιος άφησε στον Γκουντάρα Η., αυτός βρήκε τον Πασιά Δ. που με την σειρά του έδωσε στον Μπουζώνα και αυτός το 0-3.

Αμπελόκηποι (Ταυλαρίδης – Χολέβας): Μπονόμι, Κουτσοκέρας, Δούκας (69’ Τζιόγκας), Καρδούλας, Γούτος, Δόνος, Μπαμπατσιάς, Πογούσογλου, Πεζής (55’ Λεσάϊ), Ντελά Ρόζα, Αλεξανδρής (65’ Σαϊτάνης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Γεωργούλας Μ., Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Κατσιάνος, Παπαηλίας, Καπετάνιος (89’ Γκουντάρας Ν.), Πλατσάς, Τσαγκάλης (76’ Γκουντάρας Η.), Γεωργούλας Θ. (84’ Μπουζώνας), Ρέντζας, Πασιάς Π.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Στάϊκός, Κοτούμπας.