Βαθμολογία

Νίκη και στον Εύοσμο θέλει η ΑΕΛ

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι έχει να δώσει η ΑΕΛ, που θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στον Εύοσμο με στόχο να παραμείνει στην κορυφή και πιθανόν να ανοίξει και την ψαλίδα στο +7 από την 3η θέση.

Οι «βυσσινί» δοκιμάζονται το Σάββατο (26/3, 15:00 ΟΤΕ) στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και καλούνται να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μεγαλώσουν την ψαλίδα από τους διώκτες τους. Ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης που θα καθοδηγήσει την ομάδα του για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Ροβίθη που αποθεραπεύτηκε και τον Αναστασόπουλο που εξέτισε την ποινή του.

Αντίθετα, εκτός πλάνων έμειναν οι τιμωρημένοι Μπανούσης, Ουρτάδο και οι Πατσιογεώργος, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ζέρης, Κρητικός, Χοτζάλι. Στην αποστολή μπήκε και ο Πάτο που απουσίαζε από τον αγώνα με τον Κισσαμικό λόγω του χαμού της αδερφής του.

Η αποστολή: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Νικολακάκης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.