Βαθμολογία

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Νέων

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων στο πρώτο της παιχνίδι για τον 1ο όμιλο της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, χάνοντας από την οικοδέσποινα Ισπανία με 2-0.

Ο Καρικόλ στο 22' και ο Μαγιοράλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 26' πέτυχαν τα γκολ των Ιβήρων, ενώ οι νεαροί διεθνείς έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Ρέτσο στο 15', τον Λάμπρου στο 37' και τον Μανθάτη στο 54' και στο 64' για να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Πλέον, η προσοχή της ομάδας του Γιάννη Γκούμα στρέφεται στο ματς με την Αγγλία, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (26/3).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Άμο, Αλέντε, Καρικόλ, Οντιβέρος, Μαγιοράλ (54' Ποβέδα), Αλένα, Λάτο, Μπουνέλ, Ριβέρα (46' Σολέρ), Ογιαρθαμπάλ (83' Μοντιέλ).

ΕΛΛΑΔΑ: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Πατράλης (60' Μεγαρίτης), Μανθάτης, Λάμπρου (81' Σταθόπουλος), Λημνιός (60' Ρεγκάκος), Ευαγγέλου, Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκούμας δήλωσε: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια των παιδιών. Αντιμετωπίσαμε μια υπερδύναμη το ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ρισκάραμε για να πετύχουμε κάποιο γκολ και αφήσαμε κενούς χώρους, τους οποίους οι Ισπανοί εκμεταλλεύτηκαν δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.

Δεν απογοητευόμαστε για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρουμε την πρόκριση».