Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία η αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τις εξελίξεις σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας και σίγουρα τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Αναλυτικά:

Σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και το νομικό σύμβουλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Αλέξανδρο Αδαμίδη.

Ο λόγος της συνάντησης ήταν, ότι τόσο ο κ. Συναδινός όσο και ο κ. Αδαμίδης είναι μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, η οποία θα επεξεργαστεί το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, στο οποίο είναι βέβαιο ότι θα περιληφθούν και διατάξεις οι οποίες θα επιλύουν με κατηγορηματικό τρόπο τις διάφορες ερμηνείες που δίδουν διάφορα θεσμικά όργανα στο θέμα της αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Συμφωνήθηκε όπως την επόμενη εβδομάδα γίνει σύσκεψις και με το νομικό σύμβουλο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, κ. Παναγιώτη Περάκη, ο οποίος επίσης είναι μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, ώστε να ολοκληρωθεί η νομική διατύπωσις της διατάξεως, η οποία έχει και τη σύμφωνη γνώμη τόσο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους όσο και του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπου ο διευθυντής του τμήματος Ανωνύμων Εταιριών κ. Μασγανάς έχει διατυπώσει ήδη προ πολλού τη δική του σύμφωνη γνώμη, αλλά και την άποψη του Υπουργείου Ανάπτυξης, για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.