Βαθμολογία

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με το Μαυροβούνιο

Φιλικές αναμετρήσεις με το Μαυροβούνιο την Πέμπτη (24/3, 20.00) και την Ισλανδία την Τρίτη (29/3, 20.30) δίνει η Εθνική Ελλάδας. Η διάθεση των εισιτηρίωνσυνεχίζεται, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να τα προμηθευτούν διαδικτυακά, αλλά και μέσω των γκισέ.

Όσοι δεν τα προμηθευτούν από το ίντερνετ, μπορούν να τα αγοράσουν για το ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (23/3) και την Πέμπτη μέχρι την έναρξη του ματς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Σε εξέλιξη βρίσκεται η λειτουργία του νέου ολοκληρωμένου συστήματος έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες Ελλάδα-Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου, 20:00, Γ. Καραϊσκάκης) και Ελλάδα-Ισλανδία (29 Μαρτίου, 20:30, Γ. Καραϊσκάκης).

Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλες και φίλοι της Εθνικής έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς print@home εισιτηρίου για τα παιχνίδια της Εθνικής. Η αγορά μπορεί να γίνει διαδικτυακά από την ηλεκτρονική διεύθυνση pame-ethniki.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ (epo.gr) και τα εισιτήρια αποστέλλονται άμεσα στους αγοραστές σε pdf αρχεία και στο e-mail που δηλώνουν.

Εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Μαυροβούνιο θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 17:00 και την Πέμπτη από τις 09:00 έως την έναρξη του αγώνα (20:00)».