Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ: «Ξυπνήστε...»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΞΥΠΝΗΣΤΕ.." Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ:

«Για άλλο ένα παιχνίδι στο ίδιο έργο θεατές. Όταν παίξαμε στο χωριό της λαμίας  κατεβάσαμε 500 άτομα Δευτεριάτικα και μέσα από τα μπλόκα, κανείς δεν ασχολήθηκε με τα όσα τραβήξαμε εκεί παρά μόνο με μια φωτοβολίδα που την κάνατε πύραυλο. Και αντί η ΑΕΛ  να υπερασπιστεί  τον κόσμο  για την όποια αντίδραση του και να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών για την απώλεια της κορυφής με +5,  βλέπουμε ένα πένθος και ένα μοιρολόι και ωχ αμάν.  Το κάναμε γαργάρα όπως κάναμε γαργάρα και το παιχνίδι με το αίγιο γιατί λέμε ότι χρειάζεται ενότητα τώρα, και να σφίξουμε τα δόντια και άστο να πάει στο διάολο στην τελική. Και έτσι έγινε.

Έρχεται στην πόλη μας η κάθε ξιπασμένη π@@τ@ν@  από το χαρέμι της τρούμπας του πειραιά και παίζουν το παιχνίδι της ζωής τους και τα ίδια και χειρότερα κάθε φορά που πάμε εκτός. Και εντάξει, αυτοί οι μπινέδες  το κάνουν γιατί τα παίρνουν, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται, εμείς σαν ΑΕΛ τι κάνουμε? Είναι αυτή φιλοσοφία Πρωταθλήτριας και δις Κυπελλούχου? Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε μέσα στο γήπεδο να βλέπουμε 11 λυσσασμένα κωλόπαιδα που δεν χαρίζονται σε κανέναν, θέλουμε να μπαίνουν οι αντίπαλοι και να είναι χασμένοι στα βρακιά τους. Με ποιον τρόπο? Με οποιονδήποτε. Αδιαφορούμε. Το οφθαλμός αντί οφθαλμού πρέπει να επιστρέφεται και στον μέγιστο βαθμό. Τα περί αθλητισμού πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας, για το ποιο άχρηστο προϊόν που υπάρχει στην Πατρίδα μας φυσικά και δεν μας συγκινεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ΑΕΛ. Με ένα πέναλτι, με δυο πέναλτι, με οφσάιντ, με πεταμένες μπάλες στο γήπεδο, με διακοπή ρεύματος? Με τα πάντα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Οπότε καλό θα ήταν να σοβαρευτείτε και η φιλοσοφία της ομάδας να γίνει ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ σε όλα τα επίπεδα.

Και εσείς κύριοι ποδοσφαιριστές, τι θα γίνει? Παιχνίδια που πρέπει να είναι 3 – 0 στο ημίχρονο τα κάνετε ντέρμπι?  Ο λόγος που πληρώνεστε στην παρούσα κατάσταση είναι να κάνετε πρωταθλητισμό. Άμα δεν μπορείτε απλά πείτε το.

Υ.Γ. ΑΕΛ – ΠΟΛΗ – ΚΡΑΤΟΣ – ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ»