Βαθμολογία

Ανατροπή και νίκη για τον Αστέρα

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Κίσσαβο Συκουρίου και τον Αστέρα Τυρνάβου ήταν πολύ ενδιαφέρον, αφού προηγήθηκε στο 2’ ο Κίσσαβος, όταν ο Κόκκινος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 20’ όμως ο Γκαραγκούνης Σ., ξέφυγε από πλάγια, έδωσε στον Πάσιο Β. και αυτός έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν φάσεις, όμως το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά και έτσι στο 72’ κατάφερε να κάνει και την ανατροπή. Από το 75’ ο Αστέρας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες αφού είδε την δεύτερη κίτρινη ο Τσακίρης Κ. και έτσι το ματς παρέμεινε μέχρι το τέλος με σκορ 1-2.

Ο Αστέρας Τυρνάβου δίκαια κέρδισε γιατί έπαιξε με περισσότερο πάθος και δύναμη. Στο 23’ ο Μπούζιος πήρε την κεφαλιά μπλόκαρε με υπερένταση ο Μπαντής Χ.

Στη συνέχεια καλή κεφαλιά από τον Αλμυρούλη, η μπάλα άουτ. Στο 32’ πολύ καλή στιγμή για το Συκούριο όταν ξέφυγε ο Κουκουτσέλος, έσπασε στον Κόκκινο αυτός το σουτ αλλά έσωσαν οι αμυντικοί.

Στο 35’ πολύ καλό σουτ του Χατζηλιάδη η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68’ καλό σουτ από τον Κουκουτσέλο, η μπάλα δίπλα από την εστία. Στο 72’ ο Μπαντής Γ. άλλαξε με τον Γαλάνη, ο τελευταίος έδωσε πάλι στον Μπαντή Γ. και αυτός με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 85’ καλό σουτ από τον Γαλάνη Π. η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Παπανικολάου): Φαρμάκας, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Κάτσας, Πλιάγκας (80’ Ζαϊρές), Κουκουτσέλος, Μπούζιος (55’ Ανδρώνης), Χατζηλιάδης, Πικούλης, Κόκκινος, Κορδέλας.

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Χ., Λάζος Γ., Φουντούνας (81’ Πάσιος Α.), Καρατζούνης, Πάσιος Β., Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σ. (90’ Γκαραγκούνης Δ.), Γαλάνης, Τσακίρης Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Καραγιάννης, Μπουρονίκος.