Βαθμολογία

Έ(χ)ασε την πρωτιά το Αργυροπούλι

Ο Δολιχιακός φιλοξένησε την Δόξα Αργυροπουλίου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς με το σκορ να μένει στο 1-1 και τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη θέση. 

Στο 14' ο Σουγλής Κ. θα κάνει το 1-0 με δυνατό σουτ. Οι Τσούτσας Αλ. και Πίγκας είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν όπως και ο Πέρπερας που είχε δοκάρι στο 68' αλλά ο Χαρισούλης Γ. θα τα καταφέρει στο 88' με τον Κοτέλη να έχει δοκάρι στο 90' για τους γηπεδούχους.  

Η Δόξα εκφράζει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κακάνη και τον α’ βοηθό του Νίκζα για ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 40’ για χέρι του Πίγκα και δύο πέναλτι στο α’ ημίχρονο σε χέρι αμυντικού που δεν δόθηκαν.                                                                                       

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Κατωτικίδης, Μπέλτσιος, Μιφτάρι, Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Θεοδωράκης, Σακοράφας (55' Κότελης), Ντόκος, Σουγλής Κ., Λιούρας (80' Σέγκα).                                      

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Χαρισούλης Σ., Δεμέστηχας, Πέρπερας, Μπαχτσιβάνος, Καρράς, Χατζής, Τσούτσας Β. (46' Σιαμαντούρας), Ριζούλης (75' Βογιατζής), Πίγκας (70' Δαούλας), Τσούτσας Αλ., Χαρισούλης Γ.                          

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Νίκζας, Τέγος Αγγ.

Βασίλης Παπαχατζής