Βαθμολογία

Μπόγιοβιτς ο «λυτρωτής»!

Με γκολ – πέναλτι το Μίλαν Μπόγιοβιτς η ΑΕΛ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο επί του Κισσαμικού με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 87’ με την ΑΕΛ να κρατάει μόνο τη νίκη, αφού η εμφάνιση δεν ήταν σίγουρα καλή.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Κισσαμικός έπαιξε χωρίς άγχος και δυσκόλεψε την ΑΕΛ που όμως είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες και σίγουρα αδικήθηκε από αρκετές αποφάσεις του διαιτητή.

Με τον αέρα της κορυφής η ΑΕΛ αποθεώθηκε στο τέλος από τους φιλάθλους!  Με δέκα παίκτες ο Κισσαμικός ολοκλήρωσε το ματς αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βάττης.

Το φιλμ του αγώνα

14’ Όμορφα πήρε τη μπάλα ο Μαρουκάκης, έκανε το σουτ το οποίο όμως ήταν χλιαρό και κατέλεξε στα χέρια του Λαζαρίδη.

27' Μπαίνει στην περιοχή ο Βαττής, στρώνει στον Ποσίνκοβιτς και το σουτ του τελευταίου φεύγει ψηλά.

32’ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Μαρουκάκης στην αντεπίθεση, έδωσε πολύ ωραία στον Κουτσιανικούλη που αυτός από πλάγια αριστερά έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Λαζαρίδη.

55' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Ο Ποσίνκοβιτς κάνει το 1-2 με τον Σαπαλίδη, βγαίνει μόνος του από αριστερά με τον Ξενοδόχοβ, αλλά πλασάρει πάνω του.

59' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Γίνεται η σέντρα από αριστερά από τον Μονιάκη, ο Μαρουκάκης πιάνει καρφωτή κεφαλιά και ο Λαζαρίδης αποκρούει.

65' Σουτ από μακριά από τον Μαρουκάκη, κοντράρει η μπάλα και ο Λαζαρίδης μπλοκάρει εύκολα.

71’ Μακρινό σουτ από τον Ουρτάδο δεν δυσκολεύτηκε ο Λαζαρίδης.

72' Ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Ρέντζας κάνει ωραία προσωπική ενέργεια, από πλάγια σουτάρει και ο Λαζαρίδης αποκρούει. Στην εξέλιξη τις φάσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Βαρέλα, το οποίο λανθασμένα δεν έδωσε ο διαιτητής.

84' Εκτελείται κόρνερ για την ΑΕΛ, ο Γιοβάνοβιτς παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

86' Πέναλτι για την ΑΕΛ! Γίνεται βαθιά μπαλιά και ο Τζημογιάννης γκρεμίζει τον Μαρουκάκη. Ο Μπόγιοβιτς κάνει το 1-0 μέσα σε αποθέωση!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης (46’ Ρέντζας), Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Βαρέλα (78’ Ναγιάρ), Μπανούσης, Κουτσιανικούλης (46’ Λαμπρόπουλος), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπεξεβάνος): Λαζαρίδης Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Αυγενικού (63’ Λώττας), Σελινιωτάκης (77’ Μάνιας), Γιαννίτσης, Βάττης, Σαπαλίδης, Σταθάκης (8’ λ.τ. Τζημογιάννης), Ενγκουέμ, Ποσίνκοβιτς.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουλούδης, Κελάζογλου, Θεοδώρου. 4ος: Συμεωνίδης.