Βαθμολογία

«Θα μείνουν αυτοί που μπορούν να προσφέρουν»

Τίποτα δεν κατάφερε να δείξει επιθετικά για άλλο ένα παιχνίδι της η Βέροια, η οποία έχασε με 0-1 από τον Πλατανιά εντός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου (19/3).

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ήταν κάκιστη, ενώ εξήγησε πως τις τελευταίες αγωνιστικές θα κριθούν όλοι προκειμένου να σχηματίσει άποψη για το υλικό που έχει εν όψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Όπως στον Ηρακλή είπα ότι κάναμε το καλύτερό μας πρώτο ημίχρονο, αυτό σίγουρα ήταν το χειρότερό μας από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα, ήταν νευρικοί, έκαναν πολλά λάθη και σίγουρα σε τέτοια περίπτωση ευθύνη φέρει και ο προπονητής.

Στην επανάληψη ρισκάραμε πολύ αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε έστω ένα τέρμα. Θα συνεχίσουν την δουλειά μας και εφόσον όλα πάνε καλά πιστεύω ότι ο δρόμος που διαλέξαμε θα μας βγάλει σε κάτι όμορφο. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας σήμερα και θα προσπαθήσουμε από δω και πέρα με την συγκεκριμένη φιλοσοφία που έχουμε, να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε μέρα κρινόμαστε όλοι και για τη νέα χρονιά, αν όλα πάνε καλά, θα μείνουν αυτοί που μπορούν να προσφέρουν».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Ραούλ είπε: «Ο Ραούλ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του. Ωστόσο, η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου, ενώ απ’ ότι μας λέει μπορεί να σταματήσει και το ποδόσφαιρο. Οπότε για να είμαι δίκαιος, ήθελα να δω και κάποια άλλα παιδιά στην συγκεκριμένη θέση και γι’ αυτό έδωσα την ευκαιρία στον Όστοϊτς που δεν είχε παίξει από τότε που ήρθα στην ομάδα. Στα επόμενα ματς θα αγωνιστεί και ο Εντζεγκέλε αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του».