Βαθμολογία

Μπενίτεζ: «Συνεχώς ζητά περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έπεισε και να μην πήρε και πολλές ευκαιρίες πέρυσι, αλλά στο Μεξικό τα πηγαίνει πολύ καλά ο Χόρζε Μπενίτεζ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Έχει πάρει φανέλα βασικού στην Κρους Αζούλ και τη βοηθά πολύ με τα συνεχόμενα γκολ του, τα οποία όμως ανεβάζουν και την τιμή του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. Είναι, άλλωστε, ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Αντρέ Ζινιάκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος Παραγουανός, ο οποίος κλήθηκε και στην εθνική της χώρας του: «Ο Ολυμπιακός μέχρι ένα μην πριν ζητούσε 2.700.000 ευρώ από την Κρους Ασούλ, αλλά τώρα που βάζω γκολ σε κάθε ματς ζητά πολλά περισσότερα. Η τιμή μου ανέβηκε, από την Ελλάδα ζητούν πολλά περισσότερα από τα 2.700.000 ευρώ, τα οποία είχαν ζητήσει στην αρχή.

Έχω 9 γκολ σε 10 ματς. Αυτά τα γκολ είναι που οδήγησαν στην κλήση μου στην εθνική Παραγουάης. Στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη. Με την καλή δουλειά που κάνω, νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Ήδη με κάλεσαν από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία, υπάρχουν που ακολουθούν τη δουλειά μου».