Βαθμολογία

ΑΕΛ: Με αέρα κορυφής κόντρα στον Κισσαμικό

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι θα δώσει η ΑΕΛ στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Με τον… αέρα της πρώτης θέσης η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (20/3, 15:00 ΟΤΕ Sport 2) τον Κισσαμικό στο AEL FC ARENA.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από καιρό η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σε μία καθαρά ποδοσφαιρική ώρα και ημέρα και θέλει να πάρει άλλο ένα τρίποντο που θα κρατήσει την ΑΕΛ στην πρώτη θέση ανεξαρτήτου τι θα κάνουν Κέρκυρα και Απόλλων.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης έχει στρέψει εκεί την προσοχή του και από την Τρίτη (15/3) η προετοιμασία θα στραφεί αποκλειστικά σε αυτό το ματς που μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς, αφού θα έρθει στη Λάρισα χωρίς άγχος και με την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ του θα προσπαθήσει να κάνει τη «ζημιά». Να θυμίσουμε το συναρπαστικό ματς του πρώτου γύρου στο Ρέθυμνο! Ο Κισσαμικός είχε προηγηθεί με 2-0, έπαιζε από το 57' με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά η ΑΕΛ βρήκε το κουράγιο και ισοφάρισε σε 2-2.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή και με σύμμαχο τον κόσμο και την δυνατή έδρα η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα τρίποντο.