Βαθμολογία

Προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια

«Διάβασα στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας τις πληρωμένες καταχωρίσεις, όπως μου ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Κέλλας, των κυρίων αυτών που τις πλήρωσαν, αλλά διάβασα και το Κυριακάτικο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθερία" "περί δήθεν αναταραχών στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τον χαρτοπόλεμο" κι έχω να δηλώσω τα εξής:

Για τελευταία φορά ασχολούμαι με τέτοιο κωμικό θέμα. Εκπλήσσομαι πώς ένας τόσο σοβαρός δημοσιογράφος σαν τον κ. Κέλλα θεωρεί ότι τέτοιες κωμικότητες είναι δυνατόν να δημιουργήσουν αναταραχές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ σ' αυτό το χρονικό διάστημα που η ομάδα είναι πρώτη, έχει την καλύτερη επίθεση, έχει την καλύτερη άμυνα, έχει τον καλύτερο προπονητή και ο ιδιοκτήτης του μετοχικού πακέτου δεν αφήνει κανένα πρόβλημα χωρίς να το λύνει.

Η κοινωνία της Λάρισας έχει καταλάβει γιατί η ΑΕΛ είναι πρώτη παρά το ότι οι αντίπαλοί της ευνοούνται σε όλους τους τομείς και δεν θα συγχωρέσει ούτε κωμικούς ανθρώπους, ούτε δημοσιογράφους που δημοσιεύουν ανύπαρκτα θέματα σ' αυτό το χρονικό σημείο.

Προσωπικά δεν θέλω να ενεργοποιήσω την επιστήμη μου αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω. Αυτά και για τελευταία φορά για να το καταλάβουν όλοι. Η σημερινή ΑΕΛ δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα για να διαφημίζεσαι ούτε καν με πληρωμένες καταχωρίσεις. Αν το κάνεις θα το πληρώνεις».