Βαθμολογία

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αποκλειστικά υπεύθυνη η ΕΠΟ»

Αίτημα για την εξαίρεση του τέταρτου διαιτητή στο κυριακάτικο (13/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊκάκης», Σταύρο Μάνταλου, είχε καταθέσει στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός με την αιτιολογία πως ο ρέφερι του συνδέσμου Καβάλας εμπλέκεται στις υποθέσεις Koriopolis και της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν έλαβαν κάποια απάντηση και έκαναν λόγο για «μνημειώδη αδιαφορία και απόλυτη σιωπή» της Ομοσπονδίας, ενώ σημείωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν τους αφήνει έκπληκτους. Επίσης τονίζουν ότι η ΕΠΟ είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για ό,τι συμβεί στο παιχνίδι από πράξεις ή παραλείψεις του συγκεκριμένου διαιτητή.

«Η μνημειώδης αδιαφορία και η απόλυτη σιωπή της διοίκησης της ΕΠΟ στο εύλογο και ηθικά επιβεβλημένο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για εξαίρεση του τέταρτου διαιτητή Σταύρου Μάνταλου στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν μας εκπλήσσει. Άλλωστε το είχαμε επισημάνει και στην επιστολή μας.

Όμως η στάση που επέλεξε να τηρήσει η ΕΠΟ την καθιστά μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη στην απευκταία περίπτωση που υπάρξει διακινδύνευση της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών μας ή και της ίδιας της διεξαγωγής του αγώνα από πράξεις ή παραλείψεις του συγκεκριμένου διαιτητή. Η συνέχεια για τις μέρες και τα έργα του Μάνταλου και της διοίκησης της ΕΠΟ μετά τον αγώνα», ήταν η θέση του Παναθηναϊκού.