Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Εγώ έχω την ευθύνη»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Ματζουράκης μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ με 3-0 και κυρίως την εμφάνιση που έκαναν οι Αγρινιώτες.

Ο έμπειρος τεχνικός πήρε πάνω του την ευθύνη, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Παπάζογλου, καθώς τόνισε ότι το πρόβλημα είναι κυρίως μπροστά από την αμυντική γραμμή των «καναρινιών». Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι και συνεχίσαμε έτσι σε όλο το πρώτο ημίχρονο Θεωρώ ότι κάναμε το χειρότερο ημίχρονο από τη μέρα που ήρθα. Η ευθύνη είναι δική μου. Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Στο ανασταλτικό κομμάτι μπροστά από την άμυνά μας ήταν τα προβλήματα. Βρήκαν εύκολα χώρους οι αντίπαλοι. Οι παίκτες μου δεν φταίνε, την ευθύνη έχω εγώ».

Για τις κακές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Γιάννενα την εβδομάδα που ήταν τα 90α γενέθλια του Παναιτωλικού: «Δεν άξιζε στην ομάδα, δεν το θέλαμε, αλλά βγήκε έτσι. Εγώ έχω εντοπίσει εκεί το πρόβλημα. Δυστυχώς για μας είναι και ατυχία. Χτύπησε ο Παπάζογλου, ο Κουτρομάνος είναι τραυματίας και ο Παπουτσογιαννόπουλος προέρχεται από τραυματισμό. Δεν έχουμε και 400 παίκτες. Επαναλαμβάνω πως φταίω εγώ».

Για το αν είναι τόσο σημαντική η προσπάθεια του Παπάζογλου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν υπάρχουν ανάλογοι παίκτες, θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τον χώρο. Με τον ενθουσιασμό που έχει ο κόσμος εδώ και τις απαιτήσεις, πήγαμε αρκετά μπροστά».