Βαθμολογία

Ο Καραγεωργίου για το «κύκνειο άσμα» της Καλλονής

Κίνητρα για να κλείσει με ψηλά το κεφάλι τη σεζόν η Καλλονή καλούνται να αναζητήσουν ο Νίκος Καραγεωργίου και οι παίκτες του. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το σαββατιάτικο (12/3) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός του συλλόγου της Λέσβου εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Επιπλέον, ο Καραγεωργίου στάθηκε στην έλλειψη τύχης για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν ευτύχησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλονής: «Νομίζω ότι έγινε μια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, είχε δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Είχαμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, έδειξε μια δυναμική και ήταν κάτι καινούργιο για εμάς.

Προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε πάνω σε αυτό, σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο το καταφέραμε, στο πρώτο όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ο αντίπαλος με δύο τρεις φορές, βρήκε φάσεις και θα μπορούσε να μας βάλει γκολ. Παρ’ όλα αυτά το πήγαμε το παιχνίδι προς το τέλος του ημιχρόνου, αλλά εκεί δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση και είναι μια δύσκολη στιγμή όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ.

Η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη από το πρώτο, είχαμε δύο, τρεις καλές στιγμές, θέλαμε και λίγο την τύχη που δεν την έχουμε καθόλου φέτος, θέλαμε και την ικανότητα κάποιων παικτών μας που εκφράζουν την επιθετική γραμμή για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Δεν μπήκε και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Μας στεναχωρεί, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό.

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς που είμαστε δίπλα στους παίκτες είναι, να τους ενθαρρύνουμε και να βρούμε κάποια κίνητρα για να ολοκληρώσουμε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι».