Βαθμολογία

Διπρόσωπο χαρακτήρισε τον ΠΑΣ ο Πετράκης

Διπρόσωπη χαρακτήρισε την ομάδα του στο σαββατιάτικο (12/3) ματς της Λέσβου με την Καλλονή ο Γιάννης Πετράκης, καθώς έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είχε παράπονα από την επιθετική ανάπτυξη στο δεύτερο μέρος, αλλά τόνισε ότι η συγκέντρωση και η πειθαρχία στην άμυνα στο διάστημα αυτό έδωσαν τελικά τη νίκη. Παράλληλα, ο Πετράκης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Καλλονή, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι άδικα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι δηλώσεις του Πετράκη: «Πετύχαμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που άδικα βρίσκεται σ' αυτή τη βαθμολογική θέση. Αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας, γιατί η ομάδα της Καλλονής στο τελευταίο διάστημα είχε μια καλή εικόνα, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο α' ημίχρονο είχαμε μια πάρα πολύ καλή προσέγγιση, περιορίσαμε την Καλλονή και ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένα καλό σουτ του Φαβάλι σε βάρος μας. Εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ εκτός απ' αυτό που βάλαμε. Γενικά από την εικόνα και την προσπάθεια του α' ημιχρόνου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Στο β' ημίχρονο, χωρίς να λείψει η προσπάθεια, νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε ως ομάδα ήταν, ότι δεν έμενε η μπάλα στα πόδια μας. Η Καλλονή είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε ευκαιρίες και προϋποθέσεις να βάλει κάποιο γκολ. Στο β' ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν και τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ και ταυτόχρονα είχαμε και την τύχη στο τέλος να πετύχουμε το 2ογκολ με το οποίο κλειδώσαμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε: «Όχι. Έχουμε κάνει και πολύ καλύτερα παιχνίδια τόσο πρόσφατα όσο και στο παρελθόν. Στο α' ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο β' μέρος, μόνο από την αμυντική συγκέντρωση και πειθαρχία, αλλά όχι από το επιθετικό κομμάτι».

Κληθείς να σχολιάσει αν γίνονται όνειρα συμμετοχής στα πλέι οφ, ο Πετράκης ήταν σαφής: «Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».