Βαθμολογία

Τρίποντο με Σιμούλη η Ανάβρα

Η Προοδευτική Ανάβρας φιλοξένησε την Δόξα Αργυροπουλίου και νίκησε με 2-0. Και τα δύο γκολ τα έβαλε ο Σιμούλης στο πρώτο ημίχρονο. Στο 25' ο Γιαννουλέας θα χάσει πέναλτι αλλά δύο λεπτά μετά ο Σημούλης με "λόμπα" θα ανοίξει το σκορ. Στο 42' ο ίδιος θα κάνει το 2-0 με πλασέ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Πίγκας και Τσούτσας Αλ.

Στο 90' ο Μπαρούτσας θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στο τερματοφύλακα Μπαχτσιβάνο Σ-Α ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε προληπτικά γύψος,Την θέση του πήρε ο ξάδερφός του Μπαχτσιβάνος Σ-Χ. Οι γηπεδούχοι εύχονται περαστικά στον παίκτη.                                                                                       

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός):Φιλοκώστας, Μαλλιάρας, Χαϊδούσης, Κουρούκας, Δεσπόπουλος, Γιαννουλέας (80' Βλάχος), Γκέρτ, Μπαρούτσας, Κουρούκας Μ., Σημούλης (70' Ζαχαράκης Π.), Χονδροδήμος (72' Ντελής).          

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Σ-Α., Μπαχτσιβάνος Σ-Χ., Καρράς, Δεμέστηχας, Πέρπερας, Τσούτσας Γ. (46' Χατζής), Σιαμαντούρας (65' Βογιατζής), Ριζούλης, Πίγκας (75' Δαούλας), Τσούτσας Αλ., Χαρισούλης.                                  

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Σούλης, Ντινου.

Βασίλης Παπαχατζής