Βαθμολογία

Επιστολή – απάντηση Ζήση Τσουμάνη

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που έκανε ο κ Κούγιας και αναφέρεται στο πρόσωπο μου θα ήθελα να αναφέρω ότι κάνοντας σ’ αυτή πολλές λανθασμένες τοποθετήσεις ή έχει επιλεκτική μνήμη ή δεν του αρέσει να λέει την  αλήθεια.

Κύριε Κούγια
1)Τον κύριο  Κώστα Βασίλαγα τον γνώρισες το Σάββατο το μεσημέρι σε γεύμα που σε κάλεσα εγώ προσωπικά να έρθεις όπου βγήκατε και φωτογραφία μαζί και αναφέρθηκε οι Αφοι Βασίλαγα να γίνουνε χορηγοί στη ομάδα οπότε είναι λάθος η τοποθέτηση ότι δεν τον γνωρίζεις.
2) Όσο για τον αγώνα του Σαββάτου που  αναφέρεις ότι σου τηλεφώνησα και  εξέφρασα την επιθυμία να παρακολουθήσω το παιχνίδι  τζάμπα πως έγινε αυτό όταν το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μαζί;

Τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου Παναγιώτης έχουμε  διαρκείας VVIP,   αν δεν  το γνωρίζεις, οπότε είναι άτοπο να λες ότι σου εξέφρασα την επιθυμία μου να δω το παιχνίδι τζάμπα και επειδή η Λάρισα είναι μικρή πόλη ξέρουμε ποιος είναι τζαμπατζής και ποιος δεν είναι.
Επίσης γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι από τους φιλάθλους που ακολουθώ την ομάδα και στα εκτός έδρας αφού δίπλα-δίπλα καθόμαστε στους αγώνες, όπως στον αγώνα με τον Κισσαμικό στο Ρέθυμνο που πετάξαμε αεροπορικώς από Αθήνα μαζί  και μας φιλοξένησες με τον γιο μου στο σπίτι σου στο Ηράκλειο.
Όπως επίσης όταν μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών στην Αθήνα μου έδωσες τα χρήματα να πάω να τα δώσω να πληρωθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές γιατί με εμπιστευόσουν.
Όπως μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή  που φάγαμε  μαζί με την αποστολή μετά τον αγώνα  και αλλά πολλά.
3) Όσο για τον ενδιαφέρον μου να αγοράσω μετοχές και δεν ήρθα στο ραντεβού με μπέρδεψες με κάποιον άλλο από τους πολλούς που ήρθες σε επαφή γιατί μαζί δεν μιλήσαμε ποτέ για αριθμούς
οπότε είναι άλλη μία λάθος τοποθέτηση.

Αν θελήσω να αγοράσω μετοχές θα αγοράσω μόνο  το πλειοψηφικό πακέτο, οπότε μην ανησυχείς προς το παρόν.

4) Αν επιθυμούσα να γίνω παράγοντας στην ΑΕΛ  όπως αναφέρθηκες θα ήμουν από το καλοκαίρι. Εαν θυμάσαι ότι στην πρώτη συγκέντρωση τον μετόχων στα γραφεία της ΠΑΕ, προτού ανακοινώσεις
το Δ.Σ., είπες παρουσία όλων των παρευρισκομένων ότι ήθελες να έχεις στην διοίκηση μαζί σου τους αδελφούς Τσουμανη και τον Δημήτρη  Έξαρχο όπου τους θεωρείς πετυχημένους επιχειρηματίες και αξιόλογα άτομα οπότε είναι άλλη μία λάθος τοποθέτηση ότι εξέφρασα την επιθυμία μου να συμμετάσχω στην διοίκηση την παρούσα χρονική περίοδο
5) Όσο για τους αδελφούς Βασίλαγα αν ήρθανε στο γήπεδο η όχι, ήρθαμε στο γήπεδο και μάλιστα μιλήσαμε και στο πέναλτυ παρακολουθώντας το παιχνίδι δίπλα  δίπλα. Και άλλη μία λάθος τοποθέτηση ότι δεν γνωρίζεις αν ήρθε στο γήπεδο.

Οι αρχές και οι αξίες μου είναι σταθερές και ακλόνητες γι αυτό όσο θα είσαι στην ΑΕΛ θα είμαι δίπλα σου για το καλό της ομάδας και να γνωρίζεις ότι το χαμόγελο μου δεν είναι αδυναμία αλλά σεβασμός στον συνάνθρωπο μου.
Εγώ όμως δεν μπορώ να απολογούμαι για κανέναν ενδιαφερόμενο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την ΑΕΛ παρά  μόνο για μένα.
Εγώ γεννήθηκα ΑΕΛ (Γεννήθηκα και μεγάλωσα 100 μέτρα από το Αλκαζάρ)  ενώ εσύ έγινες πριν 9 μήνες.
Θα ήθελα όταν αναφερθείς ξανά στο πρόσωπο μου να με αναφέρεις με το όνομα μου και όχι σαν  Λαρισαίο παράγοντα γιατί δεν υπήρξα ποτέ παράγοντας παρά  φίλαθλος της ΑΕΛ που με ενδιαφέρει μόνο το καλό της
Το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνεις κ Κούγια  είναι  να παραδεχτείς τις  λάθος τοποθετήσεις σου στον δημοσιογράφο του Αθηναϊκού site που έδωσες συνέντευξη.
Και όπως λέει ο λαός μας: Ο έξυπνος άνθρωπος παραδέχεται το λάθος του και ο βλάκας επιμένει.

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΕΛ
Ζήσης   Τσουμάνης