Βαθμολογία

Ίβιτς: «Θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει»

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα κάνει ο Βλάνταν Ίβιτς το Σάββατο (12/3) κόντρα στον Παναιτωλικό, μία ομάδα για την οποία όπως είχε, έχει άποψη. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Θεσσαλονικιών ξεκαθάρισε πως γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες και έδειξε να πιστεύει στο ρόστερ που καλείται να διαχειριστεί. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, ξέρω την ομάδα, είμαι εδώ τρία χρόνια. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, είμαι θετικός άνθρωπος και αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά. Αυτά που θα ζητήσω στην προπόνηση αυτά πρέπει να κάνουν οι παίκτες και στους αγώνες. Είναι καλοί παίκτες, δεν είναι τυχαία εδώ, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά μπροστά μας».

Για τις κακές εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα: «Προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα προηγούμενα ματς, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και προσπαθώ να βρω θετικά στοιχεία και αυτό να το περάσω και στους παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Σκέφτομαι το μέλλον προσωπικά και θέλω το βήμα παραπάνω, τώρα μου δίνεται μια ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη σωστή δουλειά για να έρθει η επίτευξη των στόχων».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Έχω εικόνα για τον Παναιτωλικό, είναι μια δύσκολη έδρα και η πρώτη εικόνα που έχω είναι πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά εμένα με νοιάζει το πώς θα είναι η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, να είμαστε ζωντανοί και να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι».