Βαθμολογία

Kράτησε Μαρινάκη έως το καλοκαίρι του 2017 ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι και το καλοκαίρι του 2017 παραμένει ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (10/3) την επέκταση της συνεργασίας τους με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος ζήτησε να μείνει στο ρόστερ ο Μαρινάκης, κι έτσι οι δύο πλευρές δεν άργησαν καθόλου να τα βρουν.

«Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 στον Παναθηναϊκό ο Έλληνας αμυντικός. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Νίκο Μαρινάκη για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου των δυο πλευρών, κατά ένα χρόνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο παίκτης του ΠΑΟ δήλωσε χαρούμενος για την τροπή που πήραν τα πράγματα, λέγοντας σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο».