Βαθμολογία

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών»

H ανάρτηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου στο twitter αναφορικά με το ότι υπήρξε προσβολή των Ελλήνων του Πόντου στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και απαιτείται να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη προς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ έφερε «ερυθρόλευκη» αντίδραση.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/3) ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση με ανάρτησή του στο facebook, αναφέροντας ότι οι Πειραιώτες δεν θα επιτρέψουν να τους εμπλέξει κανείς σε τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις σχέσεις του Π. Καμμένου τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη όσο και με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο Κ. Καραπαπάς σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν είναι "φέουδο" κάποιων που αυτοχρίζονται ως "ηγέτες" των Ποντίων».

Αναλυτικά: «Επειδή ορισμένοι έχουν ξεφύγει και μιλούν για προσβολή του Ποντιακού Ελληνισμού απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τα εξής:

1. Η μητέρα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη έλκει την καταγωγή της απο τον Πόντο και απο μια απο τις σπουδαιότερες οικογένειες, την οικογένεια Υψηλάντη της οποίας την προσφορά στο Ελληνικό Έθνος γνωρίζουν οι πάντες! Είναι μια οικογένεια απο τα Ύψηλα της Τραπεζούντας, έχει ιστορία απο το 10ο αιώνα και πέρα απο τους Υψηλάντηδες της Φιλικής Εταιρείας, με την ασύγκριτη προσφορά στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, έδωσε στον ελληνισμό σπουδαίους Έλληνες! Σε όλη του τη ζωή ο κ. Μαρινάκης τιμούσε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους υπερήφανους Έλληνες του Πόντου!

Και ακόμα και σήμερα ο Πειραιάς τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό με ενέργειες που αποτελούν πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Πειραιά.

2. Ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν είναι "φέουδο" κάποιων που αυτοχρίζονται ως "ηγέτες" των Ποντίων.

3. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών όπως ο κ. Καμμένος του οποίου η σχέση με τον Δ. Μελισσανίδη KAI τον Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστή σε όποιον μιλάει Ποντιακά ή Ελληνικά.

Θυμόμαστε όλοι τις "προσπάθειες" του να πείσει την κ. Μαρούπα να ψηφίσει στην ΕΕΑ υπέρ Μελισσανίδη! Ας στήσει κάποιο φαιδρό σόου στα στρατόπεδα που το παίζει "στρατιώτης" και ας αφήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι πολύ μικρός για να διαχειριστεί τέτοιο μέγεθος».