Βαθμολογία

«Μαζεύονται σύννεφα που δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε...»

Τα 90 χρόνια της ιστορίας του συμπλήρωσε την Τετάρτη (9/3) ο Παναιτωλικός και ο πρόεδρος των Αγρινιωτών Φώτης Κωστούλας έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπου και βραβεύθηκε από τον επικεφαλής της Παναγιώτη Παπαχρήστου.

Στις δηλώσεις του, πάντως, ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» εμφανίστηκε ανήσυχος για την κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για σύννεφα που έχουν μαζευτεί και τα οποία δεν μπορεί να σταματήσει η ομάδα του.

«Δεν σκύβουμε, δεν πάμε με κανέναν. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που πρέπει. Μακάρι να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα γιατί στον ουρανό μαζεύονται σύννεφα που δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε. Να βρούμε δύναμη και να δούμε τη νέα χρονιά πιο ψηλά τον Παναιτωλικό», ανέφερε ο Φ. Κωστούλας.

Και πρόσθεσε: «Μακάρι να είμαστε και στα 1000 χρόνια εδώ. Όχι εμείς φυσικά αλλά άλλοι Παναιτωλικοί. Εγώ μακάρι να είμαι για χρόνια στην ομάδα. Θα παλεύω για να κάνω όλο και μεγαλύτερο τον Παναιτωλικό. Δυσκολίες πολλές υπάρχουν. Δυσκολευόμαστε. Δεν ευθυνόμαστε εμείς σαν ομάδα, φίλαθλοι κι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Οφείλεται σε λόγους εκτός δικαιοδοσίας μας.

Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, αλλά θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Οι στόχοι μας είναι για πιο ψηλά. Κάποτε πρέπει να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός έχει εργαζόμενους διαμάντια για τον σύλλογό μας και το ποδόσφαιρο. Έχει παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Έχουμε την οικονομική ευρωστία για να μην μπούμε σε παιχνίδια που δεν παίζουμε. Ο τόπος μας έχει περηφάνια».