Βαθμολογία

Σε μεγάλα κέφια ο Βαρέλα

Φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τετάρτη (9/3) η ΑΕΛ στον Τύρναβο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο προπονητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αρκετούς παίκτες και αρκετά σχήματα. Να θυμίσουμε πως Τύρναβος και ΑΕΛ δεν θα αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή αφού είναι στο πρόγραμμα να αγωνιστούν με Φωκικό και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα που έχουν αποχωρήσει.  Η ΑΕΛ κέρδισε με σκορ 0-6 με τον Βαρέλα να σημειώνει πέντε γκολ και ένα ο Ναγιάρ. Ο Βαρέλα βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και πραγματικά ήταν εντυπωσιακός.

Στο 15’ κόρνερ του Βαρέλα, κεφαλιά του Ναγιάρ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Βαρέλα έκανε ένα πολύ καλό σουτ, εκπληκτική όμως η απόκρουση του Κούτσικου.

Στο 21’ ο Ναγιάρ έκανε τη πάσα στον Βαρέλα αυτός έκανε το σουτ και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 30’ ο Κουτσιανικούλης πέρασε δύο παίκτες, έκανε το ψυλοκρεμαστό σουτ και από κοντά ο Βαρέλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 40’ ο Τύρναβος αντέδρασε με το σουτ του Τσιάγκου να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Καβουσάκη.

Στο 50’ πάσα ο Καπός στο Βαρέλα και ο τελευταίος το 0-3 (χατ τρικ). Στο 57’ ο Ναγιάρ με σουτ έκανε το 0-4 για την ΑΕΛ. Λίγο αργότερα ο Βαρέλα σκόραρε ξανά για το 0-5.  Ο Βαρέλα δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού και στο 65’ σκόραρε και 5η φορά για το τελικό 0-6.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Νασιάκος, Λούγκος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιάγκος, Νούσιος. 

Έπαιξαν και οι: Σβερκούλης, Μανιώτης, Κεσίδης, Γελαλής, Βούζας, Κοντοθανάσης, Χαβίλας.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Ζέρης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Ναγιάρ, Κοντοχρήστος, Καπός, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα. 

Έπαιξαν και οι: Μπανούσης, Κομεσίδης, Νικολακάκης, Πατσογιώργος, Γιοβάνοβιτς, Χοτζάλι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Στάϊκος, Τσακνάκης.