Βαθμολογία

Ένα ματς 4 λεπτά...

Ο Όλυμπος Γόννων φιλοξένησε και κέρδισε με 2-1 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Όλα τα γκολ μπήκαν από το 82' μέχρι το 86'! Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο πρώτο με τους Καπετάνιο και Τσαγκάλη. Το σκορ θα ανοίξει στο 84' από τους γηπεδούχους με τον Μάντζιαρη Ν. να εκτελεί το κόρνερ και τον Τσαπλέ να σκοράει.

Δύο λεπτά μετά ο Μάντζιαρης Ν. θα κερδίσει πέναλτι και ο Καραναστάσης θα κάνει το 2-0.Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως στο 86' με τον Καπετάνιο για το τελικό 2-1. Να αναφέρουμε ότι η Μελιβοία κάνει πολλά παράπονα και συγκεκριμένα για ένα πέναλτι και αποβολή που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Καπετάνιου στο 7' και για το πέναλτι τον αντιπάλων ότι ήταν έξω από την περιοχή.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τσιντζιλώνης, Κανταρίνος, Τσιαπλές, Τσιτσιούμης, Τσούγιας, Ντόι, Καραγκιόζης (87′ Μάντζιαρης Στ.), Κίτσιος, Μάντζιαρης Ν. (90+4′ Μαρκεγκάι), Ριζούλης (85′ Πραγκαφίλης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Γεωργούλας Θωμ., Παπαηλίας, Ρέντζας, Κατσιάνος, Πλατσάς, Πασιάς Π., Μυλωνάς (83′ Αποστόλου), Πασιάς Δ. (70′ Μπουζώνας), Γεωργούλας Θ., Καπετάνιος, Τσιαγκάλης (80′ Γκουντάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Δεληγιάννη Αλ.

Βασίλης Παπαχατζής