Βαθμολογία

Βραδιά λάμψης στη Ραψάνη!

Το Σάββατο (5/3) πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της η ποδοσφαιρική ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έγινε στην ταβέρνα «Διόνυσος» και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από την ομάδα, φίλοι του συλλόγου, καθώς και παράγοντες της κοινωνίας και με εξέχοντα προσκεκλημένο τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια.

Με την έναρξη της γιορτής, το λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Γκαραγκούνης, που ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος. Οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσούγιας, κ. Χρήστος Τσάτσαρης και κ. Ευθύμιος Μπουζέκης.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο πρόεδρος του αμπελουργικού συνεταιρισμού κ. Μιχάλης Παζάρας, ο πρόεδρος το κοινωνικού παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρας, ο πρόεδρος της κοινότητας Ραψάνης κ. Νίκος Γαγάρας, ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο ταμία της ΕΠΣΛ κ. Νίκος Δημεράς και ο κ. Σπύρος Τσιλίκης από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΛ.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Δημήτρη Γκαραγκούνη για την κάλυψη από το athleticlarissa.gr και τη Βάσω Γκατζούλη.  Ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς κ. Αντώνιο Δρακωτό, οινοποιία χρυσοχόου, Γιώργου Βαλαή, Ευάγγελο Τσάτσαρη, Αθανάσιο Παρίση, Ανεμόμυλο, Απόστολο Τσούλκα. Τους χορηγούς του ημερολογίου και τους δωροθέτες. Επίσης ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της βραδιάς κ. Αντώνη Δρακωτό και οινοποιία χρυσοχόου, καθώς και την ποιήτρια της ομάδας κ. Φρόσω Χελιδωνά.

Η πρώτη βράβευση ήταν για τον Τζέβρι Σινάν που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο Ντέμης Γκαραγκούνης.

Και η δεύτερη βράβευση ήταν για τον κ. Αλέξη Κούγια. Την τιμητική πλακέτα έδωσε η πρόεδρος της ομάδας κ. Γεωργία Γκαραγκούνη.

Η βραδιά είχε νόστιμα εδέσματα, άφθονο κρασί, πλούσια λαχειοφόρο και πολύ χορό που κράτησε μέχρι το πρωί.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την όμορφη βραδιά