Βαθμολογία

Βράβευσε και χόρεψε ο «Κίσσαβος» Συκουρίου

Μέσα σε μια καθαρά γιορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε κοσμικό κέντρο της περιοχής Συκουρίου, η προγραμματισμένη ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Φυσικής Αγωγής «ΚΙΣΣΑΒΟΣ», που επιφύλαξε για τους πολυάριθμους καλεσμένους της, μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη νόστιμα εδέσματα, κέφι, χορό, τραγούδι, με βραβεύσεις και τιμώμενα πρόσωπα.

Ο Πρόεδρος του Κισσάβου κ. Κώστα Λανάρας και τα μέλη του Δ.Σ., είχαν φροντίσει γι΄ αυτή την όμορφη βραδιά, κατά την οποία όλα λειτούργησαν στην εντέλεια.

Ξεχωριστές παρουσίες στην χοροεσπερίδα ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Παπανικολάου, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές του σωματείου και εκλεκτή μερίδα της κοινωνίας του Συκουρίου. Όλοι οι παραπάνω επίσημοι καλεσμένοι του Κισσάβου, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ευχόμενοι υγεία και πολλές επιτυχίες στα πρόσωπα που απαρτίζουν και λειτουργούν στο ιστορικό σωματείο του Νομού.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με ολιγόλεπτη ομιλία του ο πρόεδρος του Κισσάβου κ. Κώστας Λανάρας, που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη χοροεσπερίδα και αναφέρθηκε στους υψηλούς φετινούς στόχους της ομάδας του, που δεν είναι άλλοι από την υγιή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της κωμόπολης και τη σίγουρη άνοδο του Κισσάβου, στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΛ.

Ο κ. Λανάρας και το Δ.Σ. τίμησαν με ειδικές πλακέτες τους 2 μεγάλους χορηγούς της ομάδας, τον ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρίας κ. Βασ. Σαμαρά, καθώς και τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «Φυτώρια – Μίλης».  Βραβεύτηκαν επίσης η χήρα του αποθανόντα πριν λίγους μήνες αντιπροέδρου του Συλλόγου Φίλιππα Μακρή και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κισσάβου Δημήτρης Τηλιός για τη μακρόχρονη προσφορά του στην αγαπημένη του ομάδα.

Μετά τις ομιλίες, τις βραβεύσεις και το φαγητό, ακολούθησε τραγούδι, χορός και πραγματικό ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ήταν πράγματι μια αξέχαστη γιορταστική βραδιά…