Βαθμολογία

«Έχει τη δυνατότητα να βγει πρώτη η ΑΕΛ»

Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφασή του να κάτσει στον πάγκο των «βυσσινί», ενώ επισήμανε πως έχει βρει μια πολύ καλά δομημένη ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά.

«Η μέχρι τώρα πορεία έδειξε πως υπάρχει ποιότητα, οργάνωση και έχει τη δυνατότητα η ΑΕΛ να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα ως πρώτη. Αν δεν τελειώσει κάτι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Χρειάζεται πάντα να είσαι σε εγρήγορση. Η ομάδα είναι δομημένη, καλά βαθμολογικά, αλλά βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Προσπαθώ αν μη τι άλλο, όσο μπορώ περισσότερο, να φτιάξω την ψυχολογία των παικτών, να γνωρίσω το υλικό και να διορθώσω ό,τι επιβάλλεται. Θα ακολουθήσουμε την πατέντα πάνω στην οποία είναι δομημένη η ΑΕΛ», ανέφερε αρχικά ο Τσιώλης.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Δεν θα ερχόμουν στη Football League αν δεν ήταν η ΑΕΛ. Είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος για μένα, γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω. Είναι περίεργο το πρωτάθλημα, υπάρχει ακόμα δρόμος κι ενδεχομένως να μπει… σφήνα κάποιος σε εμάς, τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα. Είναι δυνατοί αντίπαλοι, πρέπει να υπολογίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δούμε στο τέλος πού θα είμαστε».

Για το θέμα Ναγιάρ που είχε προκύψει στην ΑΕΛ επί Ντόστανιτς, σχολίασε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ο Ναγιάρ ήταν στα αποδυτήρια, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και προπονείτο κανονικά. Πιστεύω πως υπήρχαν τα αρνητικά αποτελέσματα, κάποιες κακές εμφανίσεις, αυτά… βάρυναν το κλίμα και έφεραν στην επιφάνεια κι άλλα θέματα. Υπολογίζεται κανονικά, όπως όλοι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ναγιάρ και με κανέναν ποδοσφαιριστή».