Βαθμολογία

Βραβεύσεις και τιμές από την ΑΕΛ (Εικόνες)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΑΕΛ με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η ΠΑΕ ΑΕΛ τίμησε σημαντικές προσωπικότητες, ενώ το ίδιο έπραξε και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Επίσης κατά την διάρκεια της σπουδαίας βραδιάς παίχθηκαν σε βίντεο στιγμές της ομάδας, ενώ ο κόσμος τραγούδησε ρυθμικά τον ύμνο της ΑΕΛ!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τίμησε:

1. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.Ιγνάτιο, γιατί από τη μέρα της ενθρόνισής του μέχρι και σήμερα, επέδειξε με όλες τις δομές της τοπικής εκκλησίας, ανεκτίμητο φιλανθρωπικό έργο.

2. Την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά, για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου και την τεράστια διαδρομή της στο παγκόσμιο στιβικό στερέωμα.

3. Τον αρχαιολόγο κ. Αθανάσιο Τζαφάλια, τον επί δεκαετίες άοκνο αρχισκαπανέα της αποκάλυψης του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας.

4. Τον αγιογράφο κ. Χρήστο Παπανικολάου για το παγκόσμιο κύρους και κάλλους έργο του.

5. Τον Οράσιο Μοράλες, για την πολυσχιδή και ανεκτίμητη προσφορά του στην ΑΕΛ και στο λαρισινό ποδόσφαιρο.

6. Τον Νίκο Νταμπίζα, γιατί κατά την 6ετή παρουσία του με τη φανέλα της ΑΕΛ, διακρίθηκε για την παροιμιώδη αγωνιστικότητά του, τιμώντας παράλληλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

7. Επίσης τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν στους "Χρυσούς χορηγούς" της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, EXALCO SA και BAYER HELLAS ΑG.

Από την πλευρά της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ βράβευσε:

1. Τον προσφάτως αποδημήσαντα Κώστα Σαμαρά, κυπελλούχο πρόεδρο του 1985 και από τους κορυφαίους παράγοντες στην 52χρονη πορεία της ΑΕΛ.

2. Τον επίσης προσφάτως αποδημήσαντα Νίκο Οικονομίδη, τραγουδοποιό της ΑΕΛ και υπόδειγμα φιλάθλου.

3. Τον Κώστα Κατσάρα, για την αφοσίωσή του στην ιδέα της ΑΕΛ και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα με διαφορετικές ιδιότητες.

4. Τον Θανάση Κυριλλίδη, προπονητή των τμημάτων υποδομής του Σωματείου, ο οποίος πρόσφατα έλαβε επάξια το πτυχίο προπονητή UEFA A'.

5. Τον μπασκετμπολίστα του συλλόγου Νίκο Τσούτσο, για το παγκόσμιο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική μας ομάδα των Ενόπλων.

6. Τον βολεϊμπολίστα Χρήστο Γκιντέρσο για την προεπιλογή του στην Εθνική Παίδων.

7. Την Μαρία Χριστοφορίδου, παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, ως 1η σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

8. Τον Νίκο Μασούρα, για τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.