Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς μετά την εντός έδρας ήττα τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τους τρεις βαθμούς. Δύσκολη ήττα που θα μας στοιχίσει. Είναι εύκολο όταν είσαι πρώτος να παίρνεις παιχνίδια. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να κάνουμε πάλι δυνατό σερί.

Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος γι΄αυτή την ήττα είμαι εγώ. Κανείς παίκτης δεν φταίει. Σε κάθε ήττα όμως υπάρχουν και θετικά. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια που πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε για μία από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Μπήκαμε αρχικά άσχημα στο ματς. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Αλλά ανοίξαμε το σκορ. Στο δεύτερο όταν δημιουργούμε ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα στο παιχνίδι μέχρι να γίνει το πέναλτι για τον Παναιγιάλειο. Αυτή τη πίεση την αισθανθήκαμε όλοι από τον αντίπαλο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τα θετικά αυτού του παιχνιδιού”.

Για την 3η θέση της ΑΕΛ: «Τώρα είμαστε 3η. Δεν έχουμε ούτε πίεση ούτε νευρικότητα. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Πιστεύω στους παίκτες μου. Ξέρουν για ποια φανέλα παίζουν».

Παρασκευόπουλος: «Η νίκη ανήκει στα παιδιά 100%»

Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Ήρθαμε στη Λάρισα να κάνουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας τη δυναμική της ΑΕΛ. Γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσουμε. Τα παιδιά ήταν έτοιμα για να ανταπεξέλθουν με αυτές τις δυσκολίες. Είχαμε ένα πλάνο και όπως είδατε όλοι αυτό καρποφόρησε στο τέλος.

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και η νίκη μας δίνει σιγουριά και αξία λόγω του αντιπάλου. Την αφιερώνουμε στον πιστό κόσμο του Αιγίου που μας στηρίζει σε κάθε ματς. Η νίκη ανήκει στα παιδιά 100%».

Για το πέναλτι: «Ακούστηκε ένα θόρυβος Δέχτηκε την κλωτσιά ο ποδοσφαιριστής μας. Η διαιτησία έπαιξε καλά σήμερα. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αδικηθεί κατά καιρούς αλλά σήμερα είχαμε μία άρτια διαιτησία απέναντι μας».

Για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην ΑΕΛ: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς έχουμε παράπονα από την προηγούμενη διαιτησία, αυτή του Μπαλατσούκα. Σήμερα ήταν άριστη».