Βαθμολογία

«Χρυσός» Γιώργος Μπαντής

Ο Αστέρας Τυρνάβου νίκησε στην έδρα του τον Σ.Σ.Ραψάνης με σκορ 1-0. Η λύση ήρθε από τον πάγκο αφού ο μοναδικός σκόρερ Μπαντής Γ. μπήκε ως αλλαγή.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 11' με τον Γαλάνη ενώ ακολούθησαν άλλες δύο 26' και 30' του Τσακίρη Κ.

Στην επανάληψη πάλι ο Τσακίρης Κ. θα απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα στο 57'.Στο 64΄ο Φούντας είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Μπαντής Γ. όμως με ατομική ενέργεια θα σκοράρει στο 86'.Στο τέλος ο Φούντας είχε μια διπλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα αλλά αστόχησε.

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Ν., Φουντούνας (47′ Μπαντής Γ.), Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Β., Γκαραγκούνης Δ., Λάζος (55′ Γκαραγκούνης Λ.), Πάσιος Αν., Καρακώστας, Γαλάνης, Τσακίρης Κ., Γκαραγκούνης Σπ. (70′ Γκαραγκούνης Γ.).

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Γκιώνης (46′ Βασιλειάδης), Μπούρος, Τσούλκας, Σινάνι Β., Σινάνι Κ., Γκαραγκούνης Γ. (85′ Γκαραγκούνης Γ.), Φαρμάκας, Φούντας, Κυριάκος (46′ Γκαραγκούνης Ντ.), Σινάν.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Ακρίβος, Τσακνάκη Δ.